3 Pazeste!


Ce este "3 Pazeste?"

Este un film. Un lung metraj de fictiune filmat pe suport digital, al carui rezumat (synopsis) il puteti gasi aici.

Ideea scenariului e a lui Ovidiu Georgescu si contine la origine un sambure de realitate (personajul principal al fetei a existat). Scenariul a fost scris de Ovidiu Georgescu si Viorel Florean in iulie-august 1999.

De atunci si pana in primavara anului 2000 Ovidiu a incercat sa obtina fonduri pe caile conventionale existente in Romania, astfel incat acest scenariu sa poata deveni un film. Nu s-a putut. Intre a renunta la film si a mai astepta cativa ani, ne-am gandit sa incepem filmarile pur si simplu, cu ce vom putea gasi si cu actorii si echipa care vor fi de acord sa lucreze benevol, in caz ca ideea filmului le place. Dupa un timp destul de lung in care am vrut sa renuntam de mai multe ori, pusi in fata unor obstacole pe care nu credeam ca le vom depasi, am inceput filmarile pe 17 iulie.

Nu stim inca ce va iesi, dar speram ca produsul final, chiar daca nu este o comedie in sensul clasic al cuvantului, nu va fi lipsit de umorul negru care ne-a inspirat adeseori in realizarea scenariului.