3 Pazeste!     |     3 Pazeste!
Ultimele Noutati   |   JurnalJurnal

Marti 9 ianuarie 2001:

Am publicat trailer-ul filmului aici! Asteptam cu interes primele comentarii. In rest, au mai fost cateva zile de filmare in noiembrie-decembrie 2000, de la care vom publica in curand si cateva poze. Asteptam cu interes prima ninsoare din anul acesta pentru a putea filma exterioare de iarna. Ovidiu Georgescu spune ca nu vrea sa lucreze cu zapada artificiala. Ma rog, el e regizor, el hotaraste.

Vineri 27 octombrie 2000:

Gata cu filmarile pe luna octombrie! Am pus si pozele noi aici, sper se va placa. Urmatoarea filmare va avea loc in noiembrie.

Miercuri 25 octombrie 2000:
La noapte filmam in Sos. Pantelimon 111B. Incepem pe la miezul noptii si vom sta probabil pana dimineata. Se vor filma cadre de exterior ale caror actiune are loc pe strada. Vom publica in curand si POZE NOI!

Luni 23 si Marti 24 octombrie 2000:
Filmari de noapte in Bdul Mircea Voda, intr-un bloc in constructie situat aproape de noua si stralucitoarea constructie a Camerei de Comert. S-au filmat cadre de exterior cu Marius Bodochi, Serban Pavlu si Rares Pirlog.

Marti 10 octombrie 2000:
Am mai adus cateva mici schimbari site-ului.

Miercuri 27 septembrie 2000:
O saptamana intreaga de probleme tehnice cu site-ul, rezolvate in sfarsit dupa multe incercari. Gazda noastra, Tripod (www.tripod.com), si-a mutat serverele si nu am mai putut actualiza site-ul timp 8 zile din cauza unor defectiuni aparute in soft-ul meu de editare. Sper sa nu mai trec vreodata prin asa ceva, si cred ca voi realiza un site "oglinda" (absolut identic) pe alt server, pentru a face fata viitoarelor cazuri de acest gen (V.F.).

Marti 19 septembrie 2000:
S-a filmat ieri toata ziua, de dimineata si pana la caderea intunericului, in locatia din str. Mircea Voda nr. 40, intr-un spatiu exterior inconjurat de blocuri. Secventa filmata reprezinta finalul filmului; in ea joaca un numar relativ mare de actori si este o secventa cu multa actiune. Am introdus mai multe poze din filmarea de ieri aici, pentru placerea dumneavoastra.

Sambata 16 septembrie 2000:
Ne pregatim sa filmam luni 18 septembrie toata ziua, si anume secventa de final a filmului. Am adus noi adaugiri site-ului.

Joi 14 septembrie 2000:
Am continuat actualizarea site-ului si traducerea lui in engleza.

Luni 11 septembrie 2000:
Am inceput traducerea site-ului in engleza.

Sambata 26 august 2000:
Program de voie pentru toata echipa - cateva zile de vacanta.

Joi 24 august 2000:
S-a filmat noaptea la Stage Expert (Sos. Oltenitei, la capatul tramvaiului 34), o secventa de incarcare a unor marfuri dubioase dintr-un depozit. A fost ultima filmare din august.

Miercuri 23 august 2000:
Filmat toata ziua intr-un subsol de bloc de pe Splaiul Independentei. Actorii vad intr-adevar lumina zilei la fel de mult ca minerii din Valea Jiului.

Luni 21 august 2000:
Filmare de noapte pe stradutele de langa Bucuresti Mall, in prezenta doi politisti - pentru siguranta noastra. Cartierul arata lugubru la lumina lunii si a stelelor, intesat de caini vagabonzi care se iau din cand in cand la cearta printre blocurile din placi de beton, frumoasa mostenire si mandra ctitorie a epocii etc. etc. E locul ideal pentru secventa noastra, filmata intr-o duba Iveco ce a fost condusa de un sofer foarte simpatic pe nume Lucian, care cu ocazia asta a jucat si in film. Ne-am distrat copios, mai ales la ultimul cadru: aparitia cersetorului (Mihai Baranga).

Sambata 19 august - Duminica 20 august 2000:
Week-end liber pentru toata echipa. Primul de la inceperea filmarilor (17 iulie)!

Vineri 18 august 2000:
Citez ce am scris in dimineata zilei: Zi "libera" pana seara, cand va trebui sa facem rost de un BMW sau de un Audi mai sport, in maxime figuri, care va fi masina lui Gelu (Marius Bodochi). Are cineva asa ceva? Bineinteles ca fara bani, doar pentru glorie!
Am facut rost de BMW - dar dupa ore de alergatura si telefoane. Pana la urma am dat de un prieten care avea un prieten care avea un BMW... Lantul slabiciunilor. Masina e un BMW 500 visiniu - superb. S-a filmat toata noaptea cu BMW-ul si cu un Oltcit (al lui Ovidiu Gyarmath) in zona Bucuresti Mall. Ne-am strans boccelutele spre dimineata, pe la cinci si ceva, cand am ciocnit si un pahar de vin la despartirea (temporara) de Gabriela Crisu, care s-a intors azi in Piatra Neamt, la Teatrul Tineretului, dupa cinci saptamani de chin in Bucuresti. Va reveni in septembrie (1-2 zile) si in noiembrie (10 - 14 zile) pentru terminarea filmarilor.

Joi 17 august 2000:
Azi s-au filmat ultimele doua secvente din Str. Opanez, si anume o secventa de seara si una de noapte. S-a terminat cu brio, intr-o atmosfera fierbinte (45 grade Celsius).

Miercuri 16 august 2000:
La ora 8.00 am mers sa facem rost de un Mercedes pentru avocat. Am reusit numai dupa 2 ore, deoarece intervenise o situtatie neprevazuta care l-a impiedicat pe "sponsorul" nostru initial sa mai apara cu masina la locul stabilit.  A trebuit sa gasim rapid alta varianta. S-a filmat pana la urma secventa respectiva cu un Mercedes Classic negru, superb, undeva pe Str. Mircea Voda. Dupa care tribul s-a mutat in maternitatea Polizu pentru filmarile de dupa-amiaza. Din fericire, regizorul (Ovidiu Georgescu) a avut pana la urma timp sa ajunga si la cununia civila a surorii sale, intr-o scurta pauza de pranz.

Marti 15 august 2000:
Filmari in garsoniera din Str. Opanez. Azi s-au filmat 2 secvente, una de zi si una de noapte, inclusiv cu prezenta avocatului (Mihai Razus) si a medicului (Gabriel Coveseanu).

Luni 14 august 2000:
Continua filmarile in garsoniera din Str. Opanez. Azi s-au filmat si secvente de zi, si secvente de noapte, pana tarziu.

Duminica 13 august 2000:
Azi ne-am instalat in garsoniera din Str. Opanez si am pus la punct decorul. Filmarile sunt cu cu Danut (Serban Pavlu), Raul (Rares Pirlog) si Mira (Gabi Crisu). Vom ramane aici 3 zile si va exista si o filmare de noapte.

Sambata 12 august 2000:
Ultima filmare in locatia din Bdul Decebal, la penultimul etaj al blocului in constructie. Dupa filmare s-au demontat decorurile (sipci de lemn si folie de plastic pe post de ferestre), care vor fi refolosite partial in locatia "apartament nr. 3" din Str. Opanez.

Vineri 11 august 2000:
Continuarea si sfarsitul filmarii din Clubul Green Hours, Calea Victoriei 120 (la GDS).

Joi 10 august 2000:
Filmare in Clubul Green Hours, Calea Victoriei 120 (la GDS). Este secventa in care Gelu (Marius Bodochi) o duce pe Mira (Gabi Crisu) la un bar select cu karaoke. Sunt flancati, ca de obicei, de Raul (Rares Pirlog) si Danut (Serban Pavlu).

Miercuri 9 august 2000:
Am ajuns in canal, pentru o secventa mai delicata si, speram, mai colorata. Raul o cauta pe Mira printr-un canal intunecos populat cu cateva personaje "underground". Iesirea din canal s-a filmat la razoare, pe cand drumul pe sub pamant al lui Orfeu (pardon, Raul) s-a filmat undeva la Piata Unirii, dupa niste blocuri. Cine spune blocuri spune vecini binevoitori, nu? Niste astfel de binevoitori au chemat politia, care a venit, a vazut si s-a amuzat. Reclamatia telefonica a sunat cam asa: "Niste indivizi deghizati in aurolaci incearca sa se infiltreze in canalizare"...

Marti 8 august 2000:
Dupa cateva ore de pregatire a locatiei, inclusiv de repunere in functiune a instalatiei electrice, s-a filmat intr-un demisol de pe Str. Cantaret Macarie, in prezent inchiriat de firma Naxos SRL dar nefolosit. Secventa este cea a unei petreceri cu pocher, alcool si fetite... Speram ca vecinii nu au fost stresati prea tare.

Luni 7 august 2000:
S-a filmat secventa dintre Seful (Marcel Iures) si Danut, Raul si Gelu. Locatia a fost Clubul Salsa 2 de pe Str. Lutherana. Ambianta placuta de discoteca din cadru a fost filmata de fapt la aproape 40 grade, neputandu-se folosi ventilatia in timpul filmarii (din cauza zgomotului). Unul dintre cadrele secventei este dialogul intre Seful (Marcel Iures) si Gelu (Marius Bodochi).

Duminica 6 august 2000:
Filmare de zi la Maternitatea Polizu. S-au filmat cadre din spital cu roller-ul spitalizat (Andrei Aradits) si mai multi copii de la casa de copii.

Sambata 5 august 2000:
Filmare de de zi la clubul Green Hours de pe Calea Victoriei, cu Mira (Gabi Crisu) si Gelu (Marius Bodochi).

Marti 2 si Miercuri 3 august 2000:
Filmari de zi in Piata Obor, la pasari de curte si acvarii, la un chiosc de inghetata si la niste tarabe de haine. Apar prima data (la filmare) cele doua femei (Monica Eftimiu si Theo Herghelegiu) si roller-ul (Andrei Aradits). Serban Pavlu a fost externat ar trebuie sa mai stea cateva zile acasa.

Luni 31 iulie 2000:
Problema de sanatate a lui Serban Pavlu a fost o apendicita acuta; a fost dus la spital noapte si operat de urgenta. Operatia a mers bine si se pare ca va fi externat in 2-3 zile.

Duminica 30 iulie 2000:
Filmare de de zi in apartamentul nr. 2. Unul din actorii principali, Serban Pavlu, va fi absent timp de 3 zile pentru probleme de sanatate. Vom incerca sa filmam toate secventele in care nu apare personajul sau (Danut) si sa modificam putin scenariul daca va fi nevoie.

Vineri 28 iulie 2000:
Ultima filmare de noapte din aceasta serie in apartamentul nr. 2. Se va relua duminica 30 iulie cu filmari de zi.

Joi 27 iulie 2000:
Filmari de noapte in apartamentul nr. 2, in continuarea zilei de miercuri 26. Asa cum spunea Pepe (Serba Pavlu), nimeni nu o sa ne mai creada acum ca nu facem un film porno, dupa atatea urlete semnificative doua nopti la rand.

Miercuri 26 iulie 2000:
Filmari de noapte in apartamentul nr. 2. Locatia e aceeasi, dar cu 5 etaje mai sus, intr-un bloc care nu are inca lift. Ce-i drept, acum suntem antrenati cu urcatul. S-a filmat o secventa de sex + alcool si voie buna.

Marti 25 iulie 2000:
S-a filmat de noapte in locatia nr. 1, cu Serban Pavlu, Gabriela Crisu si Rares Pirlog. Blocul abandonat in care filmam arata destul de confortabil noaptea, mai ales ca cineva s-a ganditt sa aduca si o statie cu boxe pentru a putea asculta si muzica in (mai mult sau mai putin surdina) in timp ce restul ecipei filmeaza. Ne-am amuzat revazand materialul filmat in prima saptamana, ciorchine in fata monitorului de control, profitand de faptul ca se tragea materialul de pe suport digital pe VHS in scopul unui "rough cut".

Luni 24 iulie 2000:
Filmari de noapte in locatia nr. 1, cu Serban Pavlu, Gabriela Crisu si Marius Bodochi. Astmosfera e foarte destinsa.

Duminica 23 iulie 2000:
S-a filmat de noapte in locatia nr. 1, intre 22.00 si 05.00, cu Gabriela Crisu si Marius Bodochi, o secventa mai delicata, de dragoste. La filmare au asistat numai persoanele strict necesare.

Sambata 22 iulie 2000:
S-a filmat de noapte in locatia nr. 1. In secventa aparea doar Gabriela Crisu, care incearca sa evadeze din apartamentul in care este tinuta prizoniera. Filmarile au avut loc intre 22.00 si 05.00 a doua zi.

Vineri 21 iulie 2000:
S-a filmat toata ziua in locatia nr. 1 (pana la ora 23.00) si anume continuarea Secventei 15: Mira (Gabi Crisu) e scoasa afara pe fereastra de catre bruta de Danut (Serban Pavlu). Fereastra e la un etaj pe care l-am puta numi, fara indoiala, superior. Cea mai aberanta intamplare a fost accea ca intreaga echipa a trebuit sa astepte vreo 2 ore bunavointa unei broscute testoase care nu intelegea, nici in ruptul capului, ca trebuie sa alerge la semnalul regizorului.

Joi 20 iulie 2000:
Locatia nr. 1, filmari de zi pana la ora 21.00. S-au filmat primele cadre ale secventei 15, in care apar numai Danut si Mira, urmand ca vineri dimineata sa se filmeze si ultimele cadre ale secventei, pe lumina (e o secventa de zi).

Miercuri 19 iulie 2000:
Locatia nr. 1, filmari de zi pana la ora 20.30. S-au tras secventele 8 si 12.

Marti 18 iulie 2000:
S-a filmat toata ziua in locatia nr. 1, pana la ora 20.30, terminandu-se secventa 4. Dupa-amiaza am avut placerea sa avem o pana de curent, tocmai in momemntul cand repetitia de miscare se terminase si trebuia sa inceapa filmarea unui cadru mai complicat din secventa 4. Curentul electric s-a intors dupa 1 ora si jumatate, a mai stat putin, si a plecat din nou. S-a intors iar dupa 10 minute si a ramas cu noi pana la capat, probabil din curiozitate.

Luni 17 iulie 2000:
S-a produs minunea: decorul din locatia "apartament nr. 1" a fost montat! Locul arata de nerecunoscut, ba chiar oarecum ospitalier. In jurul orei opt seara au inceput si filmarile, si anume cu secventa 2 din scenariu.

Duminica 16 iulie 2000:
S-a inceput lucrul la locatia nr. 1 din blocul neterminat de langa caminul ATF (Bdul Decebal). S-au dus in apartament materialele si decorurile necesare pentru peretii falsi. Tabara noastra e asezata in camera lui Adi Chiscop (sef productie platou / regizor secund), care a devenit oarecum neincapatoare.

Miercuri 12 iulie 2000, ora 11.55:
Interviu despre film la Prima TV, in emisiunea "Taifas", in echipa urmatoare: Ovidiu Georgescu, Marius Bodochi, Viorel Florean.

Marti 11 iulie 2000, ora 0.00:
Am adus imbunatatiri site-ului de Web. Inca nu e gata, dar incepe sa prinda contur.